Η Εταιρεία

Οι Συνεργάτες μας

Με αυστηρά κριτήρια επιλέχθηκαν όλοι οι συνεργάτες μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι προμηθευτές μας είναι πάντα επιλεγμένοι με μοναδικό κριτήριο τις άριστες υπηρεσίες και τηνάριστη ποιότητ στα προϊόντα τους.

Εκτός αυτού η εταιρία μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Alumil με πιστοποίηση "CE" και έτσι μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Μαζί μας συνεργάζονται οι :


         
 

  • Η ALUMIL, 20 χρόνια από την ίδρυσή της, αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους και περισσότερο προηγμένους τεχνολογικά, βιομηχανικούς Ομίλους στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων διέλασης αλουμινίου στην Ευρώπη.
  • H ALUMINCO A.E. σηματοδότησε μια νέα εποχή στην βιομηχανία παραγωγής αλουμινίου, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της. Η αποστολή της εταιρείας πάντοτε ήταν να υπηρετεί την ελληνική αγορά, σε συνδυασμό με την εξαγωγική της δραστηριότητα, με πρωτοποριακές εφαρμογές πάντα ακολουθώντας υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία συντήρησης με μεγάλο σεβασμό στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον. 
  • Η Giesse ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα εξαρτημάτων για κουφώματα αλουμινίου, το Group Giesse διαθέτει μία τεράστια γκάμα εξαρτημάτων και μηχανισμών: από μεντεσέδες, σπανιολέτες και σύρτες, έως κλειδαριές για συρόμενα και μηχανισμούς για ανοιγοανακλινόμενα ή ανασυρόμενα παράθυρα.
x